自我介绍 篇二十四:英语自我介绍:学霸的自我修养

2023-10-22 15:07:32 1点赞 1收藏 0评论

英语自我介绍:学霸的自我修养

这里是3篇学霸英语自我介绍的中英互译:

英语自我介绍:学霸的自我修养

第一篇:

中文:

我叫张*,来自北京。我目前就读于XXX高中三年级。学习对我来说非常重要。我每天都会花几个小时复习功课,并且周末也会学习。除了学习,我还参与了多个学科竞赛,并在数学和物理竞赛中获得过奖项。未来,我希望能考上一所一流大学学习计算机专业。

English:

My name is Zhang San. I come from Beijing, China. I am currently a senior high school student at XXX High School. Learning is very important to me. I spend a few hours every day reviewing what I've learned in class and I also study during weekends. Besides studying, I have also participated in several academic competitions and won awards in mathematics and physics competitions. In the future, I hope to get admitted by a top university to study computer science.

第二篇:

中文:

我叫李*,来自上海。我的优势是学习成绩很好,尤其是英语成绩一直居前列。除了学习之外,我还参与社会实践活动,比如去乡下帮助贫困地区的孩子上学。此外,我还很喜欢运动,足球是我最喜欢的项目。我的目标是考上国内一流大学,将来成为一名出色的外交官。

English:

My name is Li Si. I come from Shanghai, China. My strength is that I have excellent academic performance, especially being one of the top students in English. In addition to studying, I have also engaged in social practice activities, such as helping underprivileged children in rural areas go to school. Moreover, I enjoy sports. Football is my favorite one. My goal is to get admitted by a top university in China and become an outstanding diplomat in the future.

第三篇:

中文:

我叫王*,来自山东省济南市。学习是我最主要的兴趣。我每天都会花很长时间复习各门课程。除此之外,我还参加各种学科竞赛,并在物理和化学竞赛中获得过奖项。未来,我希望能考上清华大学或北京大学,学习数学或物理专业。我的目标是成为一名杰出的科学家,为人类作出一些贡献。

阅读更多关于大学生英语自我介绍的文章推荐:

大学生英语自我介绍150字

大学生活自我介绍英语

大学生英语自我介绍

English:

My name is Wang Wu. I come from Jinan, Shandong Province, China. Learning is my primary interest. I spend a significant amount of time every day reviewing all my courses. In addition, I have participated in various academic competitions and won awards in physics and chemistry competitions. In the future, I hope to get admitted by Tsinghua University or Peking University to study mathematics or physics. My goal is to become an outstanding scientist and make some contributions to humanity.